Help

Onze veiligheidssneakers zijn niet in de winkel te vinden. Bestellen doe je gewoon online. Voel je vrij om ze te passen, over terugsturen doen we niet moeilijk. Als je ze niet gedragen hebt, natuurlijk.

Onze schoenen hebben de juiste certificeringen. Dat betekent dat je ze kunt gebruiken voor iedere situatie waarin je veiligheidsschoenen nodig hebt.

Check met je leidinggevende welke certificering je precies moet hebben.

Het is eigenlijk best simpel; je hebt vier belangrijke levels van veiligheid: S1, S1P, S2 en S3, meer uitleg vind je onder het kopje "certificeringen". Alle DTCH schoenen zijn volgens de officiële EN ISO20345:2011 gecertificeerd.


Check met je leidinggevende welke certificeringen je precies moet hebben.

De schoenen vallen een beetje groter uit dan je normale schoenen. Bestel ze daarom een maat kleiner dan je normaal draagt.

Terugsturen kan altijd, als je ze niet gedragen hebt. Vul het formulier in. Daarna kun je ze gewoon op de post doen. Gratis.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem contact met ons op, stuur ze op en je krijgt meteen nieuwe schoenen van ons. Of je geld terug.

DTCH veiligheidssneakers worden gemaakt zonder dierlijke materialen; dat is beter voor dieren, mensen en het milieu. Plus, het ziet er net zo goed uit (en is net zo sterk) als echt leer.

Als je de schoenen vandaag voor 16:00 uur besteld, komen we ze morgen nog bij je brengen.