DTCH Veiligheidsschoenen sneakers

Veiligheidsschoenen die er wél goed uitzien

Laat jouw veiligheidsschoenen zien

Veiligheidsschoenen die je voeten veilig houden en er óók nog eens super nice uitzien. Want jij mag er op het werk, of je opleiding, net zo goed uitzien als bij je vrienden. We zijn er dan ook voor iedereen. Wie je ook bent of wat je stijl ook is -Urban of gekleed- wij hebben veiligheidsschoenen in jouw stijl!

Work pretty.

Waarom DTCH Veiligheidsschoenen

Work smart!

Veiligheidsschoenen sneakers van DTCH

Gratis Beanie

Bij Veiligheidsschoenen

Secure your style

Reviews

83 mensen beoordelen DTCH werkschoenen voor dames met een gemiddelde van 4,6 op Trustpilot

★★★★★

De schoenen zitten enorm lekker, ik werk persoonlijk met zware en scherpe dingen en moet vaak lopen en hier zijn de schoenen perfect voor. Ze beschermen goed en ze zien er nog is goed uit vergeleken met andere werkschoenen. Ze gaan goed mee en houden mn voeten ook droog!

Nikita

Datum van ervaring: 04 oktober 2022

★★★★★

sterk, robuust, simpel en niet echt duur

Marcel

Datum van ervaring: 13 oktober 2022

★★★★★

Top aankoop! Gekocht voor een trainingsperiode in USA. Werken op kantoor én in het magazijn. Enkel complimenten van collega’s. Tijdens de safety meeting benoemd als goed alternatief voor eigenwijze medewerkers die safety shoes te lelijk vinden.

Dirk

Datum van ervaring: 07 september 2022

★★★★★

Zeer tevreden! Nadat ons personeel geen veiligheidsschoenen wilde dragen, omdat ze niet mooi waren of dat ze zeer deden op de tenen, hebben we veiligheidsschoenen besteld voor de 1e keer bij DTCHshoes. Eerst een aantal samples gehad om te passen en toen iedereen voorzien van nieuwe schoenen. Ons personeel is nu tevreden en draagt ze ook. Wij zeggen missie geslaagd.

Quaform Signing B.V.

25 juli 2022

★★★★★

Super leuke werkschoenen met stalen neus. Lopen de hele dag echt goed zonder blaren te krijgen. Beste en leukste werkschoenen die er zijn. Super aanrader!!! Snel en goed geleverd

Marit

Datum van ervaring: 27 augustus 2022

★★★★★

Top service en Nederlands product!!

Harm, de eigenaar is echt een klasse en super service gerichte heer! DHL en BUdhee hadden enorm veel problemen met mijn adres en Harm heeft uiteindelijk 3 x een zending moeten plaatsen en de derde keer kwamen ze aan! Dit moeilijke echt top service!!

Steven

Datum van ervaring: 02 augustus 2022

★★★★★

Schoenen waren snel geleverd, meteen de volgende dag aan gedaan. Perfect 👍 echt een heerlijke schoen om aan het hebben tijdens werk

Julita

Datum van ervaring: 10 september 2022

★★★★★

De werkschoenen werden snel geleverd en zitten fijn ik heb ze nu 2 dagen in gebruik.

De Voordelige Vakman

Datum van ervaring: 15 september 2022

Veel gestelde vragen over werkschoenen voor dames

Hoe bestel ik DTCH werkschoenen voor dames?

Onze werkschoenen voor dames zijn helaas niet in de winkel te vinden. Bestellen doe je gewoon online. Voel je vrij om ze te passen, over terugsturen doen we niet moeilijk. Als je ze niet gedragen hebt, natuurlijk

Waar kan ik de dames werkschoenen gebruiken?

Onze dames werkschoenen hebben de juiste certificeringen. Dat betekent dat je ze kunt gebruiken voor iedere situatie waarin je werkschoenen nodig hebt.

Check wel even met jouw leidinggevende welke certificering jouw werkschoenen precies moet hebben.

Welke certificering heb ik nodig voor mijn dames werkschoenen?

Onze werkschoenen voor dames hebben verschillende soorten certificeringen. Precies weten welke je nodig hebt? Check de verschillende certificeringen.

Welke maat heb ik nodig voor de werkschoenen voor dames?

De dames werkschoenen vallen een beetje groter uit dan jouw normale schoenen. Bestel ze daarom een maat kleiner dan je normaal draagt.

Ik wil mijn dames werkschoenen terugsturen, hoe moet dat?

Terugsturen kan altijd, als je ze niet gedragen hebt. Vul het meegeleverde formulier in of stuur een mail naar info@dtchshoes.com. Daarna kun je ze met de retoursticker gewoon op de post doen. Gratis.

Mijn dames werkschoenen zijn kapot of beschadigd geleverd, wat moet ik doen?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem contact met ons op, stuur ze op en je krijgt meteen nieuwe dames werkschoenen van ons. Of je geld terug.

Zijn de DTCH dames werkschoenen duurzaam en diervriendelijk?
  • DTCH dames werkschoenen worden gemaakt zonder dierlijke materialen; dat is beter voor dieren, mensen en het milieu. Plus, het ziet er net zo goed uit (en is net zo sterk) als echt leer.
Wat is de levertijd van de werkschoenen voor dames?

Als je de werkschoenen vandaag voor 16:00 uur besteld, komen we ze morgen nog bij je brengen.